Dijous, 07 Març 2013 00:00

inauguració 'Portes de Barcelona'

1r.concurs Opengram

EL PASSAT 6 DE MARÇ ES VA INAUGURAR L'EXPOSICIÓ PORTES DE BARCELONA A LA SALA CIUTAT DE L'AJUNTAMENT.

ÉS UNA DOBLE EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA SOBRE EL CONCEPTE DE 'PORTA': DE LA VISIÓ PERSONAL DE LLUÍS DURAN DE PORTES MODERNISTES I NEOCLÀSSIQUES DE LA CIUTAT, A LA MÚLTIPLE I COMPARTIDA DEl  CONCURS #PORTESOBERTES #OPENHOUSEBCN.  FINS EL 13 D'ABRIL.

A la imatge: el regidor de Presidència i Territori, Jordi Martí, Lluís Duran, Marc Puig, Elisenda Bonet, Alicia Nuñez i Enrique González.

LA IMPRESIÓ DE LES 70 FOTOGRAFIES FINALISTES  I  LA PROJECCIÓ DE LES 787 FOTOS QUE USEN L'ETIQUETA #PORTESOBERTES DEL CONCURS #OPENGRAM, MOSTREN MÚLTIPLES VISIONS DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC DE LA CIUTAT.

enllaç a la notícica a bcn.cat

PDF amb l'enllaç a les 70 fotos escollides
PREMI: LES 70 FOTOGRAFIES FINALISTES, FORMEN PART DE L'EXPOSICIÓ ORGANITZADA PER L'AJUNTAMENT DE BARCELONA PORTES DE BARCELONA, DEL 6 DE MARÇ AL 13 D'ABRIL DEL 2013 A LA SALA CIUTAT.


PARTICIPACIÓ: DE LES 787 FOTOS QUE HAN PARTICIPAT, ES VA FER UNA 1A SELECCIÓ DE 200 I UNA FINAL DE 70. El JURAT A VALORAT MOLT POSITIVAMENT LA DIVERSITAT EN UN TEMA RESTRINGIT I LA RIQUESA DE PORTES I ESTILS MOSTRADES PELS PARTICIPANTS.

enllaç PDF amb les bases del concurs

Banner_blogASSOCIACIÓ CULTURAL 48H OPEN HOUSE BARCELONA

Rambla Catalunya 87, 1D, 08008 Barcelona