Dijous, 05 Desembre 2013 00:00

OPEN EXTRA 1714. Apunta't a conèixer l'emprenta arquitectònica i urbanística del 1714

REGALA NOVES EXPERIÈNCIES, I CONEIX LA CIUTAT AMB OPEN EXTRA 1714

9 itineraris per conèixer l'empremta arquitectònica i urbanística del 1714 al 2014

Durant tres freds caps de setmana de novembre, l’equip d'Open Extra 1714 ha explicat les empremtes que la derrota de fa tres-cents anys va deixar sobre Barcelona i com va condicionar la trama urbanística de la ciutat que avui habitem. Hem visitat 25 edificis emblemàtics repartits entre els 9 itineraris i hem resseguit carrers, places i racons de la Ciutadella, la Ribera i la Barceloneta. Uns itineraris que han inclòs edificis d’accés restringit com per exemple: les cavallerisses de la Guàrdia Urbana, l'Arc de Triomf, pati del Palau Dalmases, àtic a Santa Caterina, Torre d'Alta Mar i Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).
Gràcies a l'èxit obtingut, re-programem a partir del 22 de Març els 9 itineraris. (Algunes promocions són només per festes Nadalenques).

Per apuntar-te segueix aquest enllaç.

El públic assistent ha valorat molt positivament tots els itineraris, sent més del 25% dels assistents que han fet més d'un. Moltes gràcies per confiar en Open Extra per descobrir les claus del nostre patrimoni arquitectònic i compartir amb nosaltres una mirada diferent per gaudir de la nostra ciutat.

IMATGES DELS 9 ITINERARIS NOVEMBRE  2013:


 

Els 9* itineraris proposats, que han donarat visions parcials però sense perdre mai de vista la totalitat d'espai i temps, estan agrupats en tres temes principals o empremtes (La Ciutadella, el barri de La Ribera i La Barceloneta). Aquestes empremtes es van desenvolupen en tres itineraris cadascuna: els 1ers. per explicar els orígens històrics, els 2ons. la transformació i evolució dels models, i els 3ers. per explicar la contemporaneïtat i la ciutat actual.

*Es podia fer un itinerari o més, cada itinerari és guiat per un especialista, i consisteix en un recorregut urbà i l'accés a algun edifici.

 
NOTA DE PREMSA OPEN EXTRA 1714


 


col·laboradors open extra 1714


 

Banner_blogASSOCIACIÓ CULTURAL 48H OPEN HOUSE BARCELONA

Rambla Catalunya 87, 1D, 08008 Barcelona