Dimarts, 08 abril 2014 20:26

ENTREGA OPENFOTO i OPENGRAM'13

ENTREGA OPENFOTO i OPENGRAM'13 wijkmarkphoto

El passat 2 d'Abril va tenir lloc l'entrega de l'Open Foto 2013 - Premi Josep Llobet

L'acte a la seu del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i presidit pel Degà del COAC Lluís Comerón, va servir per glossar la figura d'en Josep Llobet, fer entrega del Premi Open Foto i fer menció d'una selecció d'imatges representatives del concurs Opengram "Interiors de Barcelona". L'arquitecte Sergi Serra va contribuir en gran manera a fer un sentit homenatge en memòria de l'arquitecte que dóna nom al premi, la seva passió per la professió i el seu suport al festival.

PREMI OPENFOTO 2013. La foto guanyadora és un contrapicat de la Sala Oval del MNAC. L'autora Sarah Torrents que va ser obsequiada per gentilesa del MNAC amb un passi permanent al museu, va recollir el premi de la mà de Regina Lahoz, en representació de Cafur serveis immobiliaris de proximitat patrocinador del premi. En acabar un còtel a la Sala Picasso, per gentilesa d'Oriol Balaguer i Damm, va propiciar una estona distesa i l'entrega d'un paquet de productes 48h Open House BCN als finalistes d'ambdós premis.

Prèviament a l'acte al COAC i en homenatge a en Josep Llobet, vam visitar un habitatge a Ciutat Vella com a exemple proper de la seva arquitectura. Les explicacions de l'arquitecta Natàlia Ojeda ens vam fer apreciar encara més la qualitat de la intervenció i el detall dels acabats.


Text homenatge a Josep LLobet de l'arquitecte Sergi Serra Casals


Fotografies: wijkmarkphoto

Articles relacionats (per etiqueta)

Banner_blogASSOCIACIÓ CULTURAL 48H OPEN HOUSE BARCELONA

Rambla Catalunya 87, 1D, 08008 Barcelona