Dissabte, 21 Juny 2014 12:57

Cinquena edició 25 i 26 d'Octubre 2014

Cinquena edició 25 i 26 d'Octubre 2014

Ja estem preparant la cinquena edició del festival d'arquitectura de Barcelona. Serà els dies 25 i 26 d'octubre de 2014, ja pots reservar el teu Passaport d'accés preferent!, són limitats.

Perquè el festival d'enguany sigui millor, treballem i unim esforços amb diversos col•lectius d'arquitectes. Ens ajudaran a oferir-vos una bona programació per a aquesta 5a edició.

Ja ha començat el període d'Inscripció per participar a la 2a Biennal Guastavino. Volem ajudar a descobrir la figura internacional de Rafael Guastavino i, per això, us animem a participar-hi. Investigueu aquest personatge que va treballar la volta catalana des de la triple vessant de promotor, constructor i investigador, sent un exemple de transversalitat professional i compromís amb els processos de canvi industrial i urbà de la seva època. Va ser precursor de la modernització de l'activitat constructora i de l'ús renovat de les tècniques de construcció tradicionals.

D'altra banda celebrem l'acord de col·laboració amb Arxius d’Arquitectura i amb Green Building Council.

 

Arxius d’Arquitectura a Catalunya, arxiusarquitectura.cat, és un projecte de divulgació on-line, dinàmic i interactiu, especialitzat en els àmbits de l’arquitectura i el disseny a Catalunya. AA s’ocupa de la catalogació i difusió del patrimoni arquitectònic i del disseny, posant la mirada amb especial èmfasi, en aquelles arquitectures més desconegudes, oblidades o inaccessibles. AA ja és una plataforma de referència tant per a la consulta com per a la divulgació del llegat arquitectònic de Catalunya.

GBCe és la institució responsable de l'organització del Congrés World SB14 Barcelona i està interessada a potenciar-ne la influència social. L'objectiu fonamental d'aquest congrés és l'establiment d'un fòrum de debat i estudi que analitzi l'estat de l'edificació des de la perspectiva de la sostenibilitat, i proposar mesures, pel que fa a la revitalització i rehabilitació de barris, especialment.

 

 

 

 

Banner_blogASSOCIACIÓ CULTURAL 48H OPEN HOUSE BARCELONA

Rambla Catalunya 87, 1D, 08008 Barcelona