Dilluns, 06 Octubre 2014 12:28

Opengram 2014. Sostres.

Opengram 2014. Sostres.


Entra i mira cap amunt. Què hi veus? El sostre. Sostres plans, sostres decorats, sostres amb bigues, sostres de vidre, sostres amb volta catalana… Participa en el concurs amb imatges d’aquest element arquitectònic vital i referencial que ens dóna aixopluc.
La volta catalana és una tècnica constructiva amb la qual tradicionalment es feien sostres i escales. Es valoraran les imatges de voltes catalanes, un element constructiu brillant, que aconsegueix combinar peces de petita dimensió per cobrir grans llums.
Rafael Guastavino va fer evolucionar i perfeccionar aquesta tècnica.
Compateix el teu punt de vista. Usa les teves etiquetes d’arquitectura i afegeix-hi les nostres: #openhousebcn i #opengram. Fes servir l’aplicació Instagram per compatir-les.

BASES

- El concurs fotogràfic Opengram: Sostres de Barcelona consisteix en la publicació de fotografies de sostres* de la ciutat de Barcelona amb les etiquetes #opengram #openhousebcn a la xarxa Instagram. ES VALORARAN ESPECIALMENT AQUELLES IMATGES AMB SOSTRES DE VOLTA CATALANA.
Es realitzarà una preselecció de 50 fotografies, de les quals un jurat escollirà entre 5 i 10 que s'exposaran durant l'entrega de l'Open Foto 2014 organitzada per l'associació cultural 48H OPEN HOUSE BARCELONA.
Els seleccionats rebran un lot de productes del festival 48h Open House 2014.
Les fotografies hauran d'estar preses a Barcelona i incloure un sostre, com a element diferenciador d'un edifici de la ciutat de Barcelona que ajudi a donar a conèixer els aspectes més rellevants dels edificis que podem trobar a la ciutat de Barcelona. Es valoraran especialment les fotografies preses durant el festival 48h Open House Bcn que representin algun dels edificis de la programació d'aquest any.

*Sostre. M CONSTR. Part interior d'una casa, d'una habitació o d'una altra construcció, que la limita per dalt.

- El concurs s'iniciarà el 15 d'octubre i finalitzarà el dia 31 d'Octubre a les 22.00 h (UCT +1). No s'admetran a concurs fotografies publicades més tard de l'hora de finalització del concurs. El concurs podrà quedar desert.


- El 48h Open House Barcelona es reserva el dret d'usar les fotografies que cregui oportunes dels  participants per promoure tant el concurs, com el festival en general en l'edició d'enguany o posteriors a la seva pàgina de Facebook, https://www.facebook.com/48HOpenHouseBarcelona, a la seva pàgina de Twitter https://twitter.com/48hOpenHouseBcn i al seu bloc.

 

 

Banner_blogASSOCIACIÓ CULTURAL 48H OPEN HOUSE BARCELONA

Rambla Catalunya 87, 1D, 08008 Barcelona