Divendres, 23 Gener 2015 17:17

I LIKE BARCELONA. PERSONES, ARQUITECTURA I URBANISME.

«I LIKE BARCELONA. Persones-Arquitectura-Urbanisme»

Mostra interactiva sobre les relacions que s’estableixen entre els elements que formen la ciutat, entenent les persones com l’origen de l’arquitectura i l’urbanisme de Barcelona.

Aquesta exposició tindrà lloc a la Sala Ciutat de Barcelona, carrer de la Ciutat n. 2, del 29 de gener fins al 20 de Març.

Entrega de premis OpenFoto i Opengram: dijous 26 de febrer a les 19.30h, aforament limitat, confirmeu assistència al tl. 932 563 990 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


La ciutat no és únicament carrers i edificis, és també una amalgama de vida on els límits espacials són alhora els físics (el pla de Barcelona), els psicològics, els emocionals i els virtuals de les persones que hi viuen.
Us presentem una exposició oberta, en què els límits físics són traspassats pels usuaris de l’exposició, que en complementen la narrativa i hi afegeixen nous elements, que comparteixen a les xarxes socials i amb altres visitants.

El contingut de l’exposició s’obté de la base de dades recollida en les tres darreres edicions del festival d’arquitectura 48h Open House BCN. Aquesta base de dades està formada per 3.000 fulls de mà (amb les opinions sorgides en completar la frase «El que més m’agrada de Barcelona és…») i per més de 9.000 imatges compartides a la xarxa Instagram i etiquetades amb #openhousebcn i #opengram.

Els usuaris de l’exposició poden utilitzar el llenguatge de les etiquetes i les icones extretes del món digital per modificar, de nou, els límits de la ciutat i per explicar-nos la seva ciutat.

 

Tallers gratuïts d’arquitectura i fotografia o vídeo

Dossier informatiu

Banner_blogASSOCIACIÓ CULTURAL 48H OPEN HOUSE BARCELONA

Rambla Catalunya 87, 1D, 08008 Barcelona