Dimecres, 20 Maig 2015 12:12

Modernisme i video-art al Cercle del Liceu, només 7 dies per viure una experiència única!

viu una nova experiència al Cercle del Liceu

Enguany l'Ass. 48h Open House Barcelona col·labora amb el festival LOOP oferint experimentar en una sola visita al Cercle de Liceu, vídeo art i arquitectura.

El projecte de Carles Guerra (comissari de l'exposició) enfronta el vídeo-art de les millors col·leccions privades d'Espanya i el modernisme del Cercle del Liceu, un dels espais privats més desitjats de la ciutat.

Descobreix i aprofita aquesta experiència nova a Barcelona, només tens 7 únics dies de visites guiades per l'Associació 48hOHB al Cercle del Liceu, apunta't ja. Places limitades!


El festival Loop se celebra del 28 de maig al 6 de juny. Les visites guiades al Cercle, seran només els dies: 28,29, de Maig i 2, 3, 4, 5 de Juny. En horari de matí o tarda, a les 12h i a les 18h.

 

El vídeo, tal com va succeir amb la fotografia a finals dels anys 80 i principis dels 90, ha experimentat una ràpida assimilació dins el sistema de l’art.  L’emergència d’un nou grup de
col·leccionistes amb un interès específic pel vIdeoart és el protagonista d’aquest projecte comissariat per Carles Guerra i que s’ha pogut veure amb anterioritat al Museu Lázaro Galdiano de Madrid. Per LOOP 2015 ‘Vídeo-Règim. Col·leccionistes a l’era audiovisual’ arriba al Cercle del Liceu, obrint els seus espais al públic general per primera vegada en motiu de
l’exposició.

El projecte compta amb la participació dels col·leccionistes de vídeo més destacats d’Espanya i presenta artistes internacionals com: Francis Alÿs, Emily Jacir, Gilda Mantilla & Raimond Chaves i Bruce Nauman, entre d’altres. Les peces mostrades al Cercle del Liceu estableixen una col·lisió de règims estètics que posa de manifest alguns dels canvis més recents en el camp de l’art, com les noves formes de concebre el patrimoni, noves lògiques d’emmagatzematge i distribució, així com temporalitats i experiències estètiques diferents de les que exigien les obres del passat.

Fitxa de l'activitat:

LLoc: CERCLE DEL LICEU. La Rambla 65
Títol: ‘Vídeo-Règim. Col·leccionistes a l’era audiovisual’
Quan: 28 i 29 de Maig - 2 al 5 de Juny
Horari: dues vistes/dia. A les 12h i a les 18h

Durada: 1h.
Preu: 6€
Inscripció tancada. Gràcies a tots!

Collecting Video Art
Comissari: Carles Guerra
Organitza/Col·labora: LOOP Barcelona, Museo Lázaro Galdiano (Madrid), Cercle del Liceu, 48h Open House Barcelona.

 

 

[+Info]:
Visites guiades tickets

loop-barcelona.com/

digicult.it/

 

 

Articles relacionats (per etiqueta)

Banner_blogASSOCIACIÓ CULTURAL 48H OPEN HOUSE BARCELONA

Rambla Catalunya 87, 1D, 08008 Barcelona